Home  
Een praktijk  
Contextuele therapie  
Christelijk georiŽnteerd  
Welke problemen  
Werkwijze - Klachten  
Kosten en vergoeding  
Aanmelding - wachttijd  
Jaap van der Meiden  
Routebeschrijving  
Publicaties  
   


 


 

Christelijk georiŽnteerde hulpverlening

 

In mijn praktijk voor christelijk georiŽnteerde hulpverlening en contextuele therapie wil ik open staan voor iedereen die zich herkent in de op deze site gepresenteerde werkwijze en uitgangspunten. 

 

Daarbij noem ik mijn christelijk georiŽnteerde hulpverlening. Zonder dat ik daarmee overigens mensen wil uitsluiten. Ik vind het echter belangrijk om duidelijk te zijn over mijn eigen achtergrond en werkwijze. Die houden in dat ik een christelijke levensovertuiging wil integreren in een deskundige en waar van toepassing een bijbels genormeerde aanpak van problemen.

Ik aanvaard de Bijbel als het boek waarin God zich bekendmaakt aan ons mensen en waarin Hij ons vertelt wat voor ons leven van belang is. Waar dat behulpzaam kan zijn probeer ik die richtlijnen te gebruiken. Ik besef welk een moeilijke weg mensen soms gaan. Ik probeer oog te hebben voor de ordening waaraan mensen zijn onderworpen, maar wil tegelijk juist daar vanuit zoeken naar oplossingen en mogelijkheden die in het leven besloten zijn.

 

Zo wordt er samen met u gezocht naar de weg die u zou kunnen bewandelen om op een meer bevredigende manier de belangrijke relaties in uw leven te verbeteren, te verdiepen en te onderhouden. Zodat uw leven weer de zin en de richting krijgt die recht doet aan wie u bent.