Home  
Een praktijk  
Contextuele therapie  
Christelijk georiŽnteerd  
Welke problemen  
Werkwijze - Klachten  
Kosten en vergoeding  
Aanmelding - wachttijd  
Jaap van der Meiden  
Routebeschrijving  
Publicaties  
   


 


 

Een Praktijk

 

Iedereen kan op bepaalde momenten in zijn of haar leven problemen ervaren. U loopt bijvoorbeeld vast in uw relatie met uw partner, uw kinderen, uw ouders, of u hebt last van spanningen, depressieve gevoelens, onzekerheid, etc.

 

Vaak lukt het u om alleen, of samen met mensen in uw omgeving oplossingen vinden. Soms hebt u daarbij hulp van een derde nodig, en kunt u een beroep doen op een goede vriend, een familielid of een pastor.

 

In sommige situaties echter, kan het zijn dat u het gevoel heeft steeds verder verstrikt te raken in de problemen. U komt er alleen, of met de hulp van uw omgeving niet meer uit. In zo'n geval kan het verstandig zijn om professionele hulp in te schakelen. Omdat professionele hulpverleners vanuit hun deskundigheid samen met u kunnen zoeken naar meer evenwicht in uw leven.

 

Een belangrijke vraag daarbij is bij wie u terecht kunt. Uiteraard is de deskundigheid van de hulpverlener van groot belang, maar ook de wijze waarop de hulpverlener omgaat met de belangrijke waarden in het leven bepaalt in hoge mate of u zich vertrouwd kunt voelen met deze hulp.